Uit eten tijdens Kerst in Antwerpen

De meeste restaurants in Antwerpen zijn geopend op 25 en 26 december. Restaurants die een speciaal kerstmenu serveren doen dat meestal op 25 december (Kerstdag) en eventueel ook op 24 december (Kerstavond). Op 26 december wordt normaal gesproken met de vaste menukaart gewerkt.

Sommige restaurants bieden op 25 december een speciale Kerstbrunch aan. Deze brunches die meestal rond 10 of 11 uur beginnen te vereisen vaak wel een reservering. Zonder een reservatie is de kans groot dat je voor niets komt. Wie geen plek vindt in het restaurant kan natuurlijk zoals zoveel Nederlandse bezoekers een frituur opzoeken voor een heerlijke portie Vlaamse frieten met Belgische mayonaise.

Erg druk op 26 december

Het is op 26 december meestal erg druk in de restaurants in Antwerpen. De Belgen vieren dan geen tweede kerstdag, maar de Nederlanders wel. Die komen tijdens tweede kerstdag met duizenden naar Antwerpen toe om daar te genieten van de kerstmarkt, te winkelen en lekker uit te gaan eten. Ben je van plan om op 26 december naar Antwerpen te komen en wil je een restaurant bezoeken? Tijdig reserveren is dan toch echt wel het advies.

Geweldige restaurant reviews

Op de site allesoverantwerpen.nl schrijven ze tegenwoordig geweldige restaurant reviews. Duidelijke info, goede foto’s en eerlijke feedback zorgen voor een helder verhaal. De auteur is een persoon die van lekker eten in alle vormen en smaken houdt. Hij bezoekt niet alleen de chique restaurants, maar ook de meer toegankelijke eetgelegenheden.

bekijk de Antwerpen restaurant reviews
Uit eten in Antwerpen